Kerk-zijn met je gezin in deze Corona tijd

We leven in bijzondere tijden. Het Corona-virus maakt dat alles wat zo gewoon leek ineens toch niet zo gewoon meer is. De kinderen kunnen niet meer naar school, de peuter- en kinderkerk , de tienerkerk, catechese, clubs en kindernevendienst gaan niet meer door.

We ontmoeten elkaar ook niet meer op zondag in de kerk of op andere plaatsen waar we ons leven en ons geloof kunnen delen. Hoe kun je in deze tijd met je kinderen en/of tieners vorm geven aan geloven – thuis?

De extra nieuwsbrief over geloven-thuis geeft hiervoor een handreiking.

Verder zal er daarnaast ook regelmatig nog een thema-nieuwsbrief verschijnen speciaal voor gezinnen. Zo is er een thema nieuwsbrief over Palmpasen en zal er rond Pasen een nieuwsbrief verschijnen met daarin een “puzzel”waarmee je als gezin de online gezinsdienst op 1e Paasdag mee kunt vieren. Heel graag ontvangen we hierover ook jullie feedback en tips.

Wil je meer weten over de Huiskerk kijk dan op www.yoursdrachten.nl! Heb je zelf een mooi idee? Laat het dan ook weten! Zo kunnen we samen, ook al is het ieder in ons eigen huis, kerk-zijn met elkaar!

Renate de Vries-Martini