Jezus ontmoeten

De derde mannenconferentie ‘Jezus Ontmoeten’ zal D.V. gehouden worden op 27 en 28 oktober 2017. Het thema is ‘Als je bidt zal Hij je geven…!?‘ Over Jezus ontmoeten in gebed. Herken je dit? Dat krachtig en intensief bidden gewoon moeilijk is om te doen? Dat je weet dat bidden belangrijk is, maar het ook enorm moeilijk kan zijn om er tijd voor vrij te maken? Of om er de woorden en het geloof voor te vinden?

En als je wel bidt, dat het moeilijk is om antwoord te geven op vragen waarom er mensen zijn die van de honger omkomen, die vervolgd worden, die niet genezen op gebed, die getroffen worden door natuurgeweld of terreur, die…?

Broer, herken je het? Dat we elkaar hard nodig hebben om te leren hoe we de kracht en aanwezigheid van God kunnen ervaren in ons leven?

Daar willen we elkaar op 27 en 28 oktober 2017 bij helpen, de kracht van gebed te ervaren in ons leven! Twee dagen (vrijdagavond en zaterdag) elkaar ontmoeten om beter te worden in het praten met God en het luisteren naar Hem.

Meld je aan en deel met een grote groep mannen deze zeer simpele, nederige erkenning van een nood, die uit vier woorden bestaat: ‘Heer, leer ons bidden.’

Peter Roosendaal en Ron van der Spoel zullen spreken over gebed. De titel ‘Als je bidt zal Hij je geven…!?’ moet je achterstevoren lezen. Peter zet een uitroepteken bij de ontmoeting met Jezus als jij bidt. Ron zal zaterdagmorgen spreken over het vraagteken. Hoe geeft God (Zichzelf) als jij bidt?

Net als de vorige twee conferenties maken we er ook dit jaar weer een weekend van. We beginnen dus op vrijdagavond, vanaf 18.30 uur is de zaal open. Om 19.30 uur begint het avondprogramma met een Sing-inn o.l.v. de band FOCUS. Aansluitend zal Peter Roosendaal een lezing houden, waarna er bij het kampvuur uitgebreid de tijd is voor onderlinge ontmoeting, gesprek, bemoediging en gebed.

Je kunt dus weer blijven slapen. Er is voldoende slaapgelegenheid, mits jezelf slaapspullen meeneemt. Na het ontbijt zal Ron van der Spoel verder spreken over het thema, om vervolgens na de lunch met elkaar en middels verschillende activiteiten te gaan werken aan verdieping en verwerking. Dit zal een ervaring zijn die je de rest van je leven mee gaat nemen.

Lees meer op de website: jezusontmoeten.nl