Vernieuwingsfestival Open hemel

25 mei 2017 | 14.00 -22.00 uur | De Basiliek – Veenendaal

Op 25 mei 2017 vindt het EW Vernieuwingsfestival plaats in De Basiliek in Veenendaal. Het is een dag vol onderwijs, aanbidding en tijd van gebed. Ook bieden we programma’s voor tieners en kinderen van alle leeftijden en is er crèche voor de allerkleinsten. Een echte gezinsdag dus! Sprekers zijn Jelle de Kok, Jan Pool en Hans Maat. Zorg dat je erbij bent!

Het thema dit jaar is ‘Open hemel’. Als christen leef je onder een open hemel. Wie zegt dat hij of zij christen is, zegt eigenlijk: ik ben een gezalfde. Want dat betekent het woord christen. God de Vader wil jou laten weten dat je een zoon of een dochter bent. Als je weet wie je bent, dan groei je ook in de omgang met Hem en het luisteren naar zijn stem.

Maar er is meer!
Je mag vanuit een geopende hemel ook ontvangen wat Hij geeft in de Heilige Geest en zijn gaven, om Jezus te weerspiegelen naar de mensen om je heen. Veel gelovigen hebben geen idee hoezeer zij medewerkers zijn van God en de bekrachtiging nodig hebben om als christen te leven en het avontuur binnen te stappen van Gods Koninkrijk dat er ook nu al is.
Juist met Hemelvaart weten wij dat de hemel en de aarde in Gods Koninkrijk één zijn en dat Jezus regeert. Hij deelde zichzelf uit door de Heilige Geest en zijn gaven.
Wil je hier meer in groeien en ontdekken? Kom dan naar het Vernieuwingsfestival!

Meer informatie kunt u vinden via deze site: www.vernieuwingsfestival.nl. U kunt hier ook uw tickets bestellen!